O zi la Therme (București)

1 zi la Therme (Bucuresti)

Vremea buna ne da pofta de balaceala! Asa ca ne-am gandit sa ne relaxam impreuna la cel mai mare centru wellness din Romania!

Cand mergem?
31 iulie 2024 ( e mai putin aglomerat in timpul saptamanii )

Cat costa?
125 lei/pers

Servicii incluse:

  • transport minibus sau autocar;
  • insotitor din partea agentiei;Servicii neinlcuse:
  • biletul de intrare la Therme ( vom actualiza curand pretul)

Ce vom experimenta?

Therme Bucuresti, cel mai mare centru de wellness, relaxare si entertainment din Romania. O adevarata oaza cu plante exotice, piscine cu valuri si tobogane cu apa termala de care poti sa bucuri chiar daca afara sunt minus 25 de grade.Intregul centru de wellness, care se intinde pe 250.000 de metri patrati, este impartit in trei zone importante: Galaxy, The Palm si Elysium, fiecare avand propriile facilitati de distractie si relaxare si specific diferit.

Zona Galaxy

Este ideala pentru familiile cu copii, dar si pentru adulti. Important este ca nu exista limita de varsta sau de inaltime pentru copii, dar trebuie sa fie insotiti daca sunt mai mici de 14 ani.
In aceasta zona a fost amenajata o piscina cu valuri (are 6 programe, adica sase tipuri de valuri) si 16 tobogane acvatice, care cumuleaza 1,5 kilometri de tobogane acvatice. Cel mai inalt are 12 metri, dar nu asta este cel mai interesant, ci faptul ca poti alege (atunci cand te dai pe el) unul din cele 6 programe de sunet si lumina care constituie fundalul sonor.
Imagineaza-ti cum este sa te dai pe tobogan in plina “furtuna” si sa te simti in mijlocul fulgerelor si al tunetelor!

In plus, zona Galaxy are o multime de spatii de relaxare, pool bar, snack-bar si un restaurant-bar unde poti manca tot ce iti doresti fara sa ai nevoie de bani in buzunar; toata consumatia este inregistrata cu ajutorul bratarii pe care o primesti la intrare, iar totalul se calculeaza la plecare.

Zona The Palm

Este zona principala a centrului, cu spatii de relaxare pentru adulti mai mari de 16 ani (sau adulti cu copii de pana in 3 ani). Aici vei gasi cele mai mari piscine din complex (cea mai mare are o suprafata de 1200mp) inconjurate de foarte multe plante exotice – printre care sute de orhidee mov – si o minunata padure de palmieri. Imagineaza-ti cum este sa te relaxezi in sezlongurile cu hidromasaj sau in jacuzzi, in aceasta padure de flori si palmieri. Imaginea este de vis pe inserat, cand piscina devine o feerie; sute de spoturi de lumini colorate creaza o atmosfera pe care nu o vei uita prea curand.

Daca vreti mai mult, ai la dispozitie alte 3 piscine cu aromaterapie, o piscina speciala in exterior (crazy river), o sauna umeda (Rainforest) si un hamam.
Zona de food cuprinde un restaurant cu autoservire, o gelaterie si un vitamin-bar.

Zona Elysium

Este zona exclusivista, mai scumpa decat celelalte si interzisa celor sub 16 ani. Trebuie sa stiti insa ca tariful cuprinde si accesul gratuit in celelalte doua zone(Galaxy si The Palm).
Aici aveti la dispozitie spatii intregi de relaxare, masaj, saune tematice (Hollywood, Alhambra, Amazon, Bavaria, Himalaya) gandite si amenajate in cele mai mici detalii – intr-un cuvant, un adevarat paradis al rasfatului. Ce-ai zice daca v-am spune ca in aceasta zona poti sa te balacesti in piscina cu seleniu, in mijlocul careia exista un bar?
Este lesne de inteles ca dintr-un asemenea lux nu putea lipsi un restaurant á la carte, unde veti putea lua masa in cazul in care vi se face pofta de mancare.

Daca v-am convins va puteti inscrie prin plata integrala a excursiei. In cazul neparticiparii, banii se returneaza doar daca aduceti inlocuitor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *