PELERINAJ IN ISRAEL 2019 ! Plecare din CraiovaPELERINAJ IN ISRAEL 2019 ! Plecare din Craiova


 

Pelerinaj in Israel 2019! Plecare din Craiova

Perioada:
25 februarie – 1 martie 2019.

Grup minim: 25 pers.

Tarif: 520 euro.

Program:

Ziua 1, Decolare de pe Aeroportul International din Craiova la ora 06:00, cursa ____ Deplasare pe coasta Mediteranei la Haifa, oras la poalele Muntelui Carmel. Vizitarea Mănăstirii Stela Maris, si vom privi “Grădinile suspendate” ,superioare gradinilor de la Versailles. Deplasare la Cana Galileii – vizitarea bisericii unde a avut loc prima minune a Domnului – transformarea apei în vin. Nazaret, vizitarea Bisericii Catolice Buna Vestire, ridicată pe locul casei Sf. Ioachim si Ana si a Bisericii Ortodoxe Sf. Gavriil, ridicată pe locul izvorului Mariei. Yardenit-locul amenajat al botezului Domnului. Optional: in Functie de timp si de starea atmosferica,plimbare cu o copie a “bărcii lui Iisus” pe apele Mării Galileii.Vizita la Capris fca.de aur si diamante. Cina si cazare în Tiberias. – Hotel de 4*.

Ziua 2 Mic dejun.Deplasare la Capernaum – supranumit „Orasul Domnului”, Tabgha unde Iisus a săvârsit minunea înmulţirii pâinilor si a pestilor, Muntele Fericirilor – locul unde Mântuitorul a rostit Fericirile. Parasim Tiberias si coborind pe Valea riului Iordan,de a lungul granitei cu Iordania,ajungem la Marea Moarta,la Qumran (vechiul centru al sectei esenienilor) scurta oprire la magazinul cu produse cosmetice.Functie de timp scurta baie in Marea Moarta-gratuit la strandul chibutzului Kalia- Intrare în orasul Ierihon- cel mai vechi oras din lume, vizită la “Dudul lui Zacheu” si continuarea drumului in desert la Manastirea Sf.Gheorghe,cu moastele Sf.Ioan Romanul de la Neamt. Cina si cazare hotel 4*în Bethleem.

Ziua 3 Mic dejun. Muntele Măslinilor – se vor vizita:Manastirea Eleon,Biserica Pater Noster (Tatăl Nostru), Biserica Dominus Flevit (Domnul a plâns), Grădina Ghetzimani cu Biserica Naţiunilor, Mormântul Maicii Domnului si Pestera Ghetzimani. Ierusalim – intrare prin Poarta Sf. Stefan, parcurgerea pe jos a Drumului Crucii cu oprire in cele 14 statii in care s-a oprit Domnul până la Sfântul Mormant.
Urcare pe Golgota, Piatra ungerii, vizitarea paracliselor sfinte. Cina si cazare hotel 4*în Bethleem.

Ziua 4 Mic dejun. Bethleem,vizitarea Bisericii Ortodoxe ridicată pe unde s-a născut Domnul, apoi a Bisericii Catolice si Grota celor 14,000 de prunci ucisi.Gratuit continuarea drumului in desert pina la Manastirea Sf.Sava si Sf.Teodosie
Ierusalim-Vizitarea parti de vest a Ierusalimului,cu cladirile guvernamentale si Parlamentul Israelian.Muntele Sion cu Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foisorul „Cina cea de Taină” si Mormântul Psalmistului David , Zidul Plângerii.
Cina si cazare hotel 4*în Bethleem.

Ziua 5 . Mic dejun. Deplasare la aeroportul Ben Gurion, retur spre Romania.

Servicii incluse:
– bilet de avion dus-intors Craiova-Tel Aviv – Craiova;
– bagaj de mana de 10 kg dus-intors;
– 4 nopti de cazare cu demipensiune (mic dejun + cina)
– intrarile la obiectivele turistice;
– ghid de turism vorbitor de lb. romana;
– insotitor din partea agentiei;

Servicii neincluse:
– asigurarea medicala si storno;
– bascisul pentru sofer si ghid ~ 30 euro/pers;
– bagaj de cala.
– croaziera pe Marea Galiliei.

Pentru calatoria in Israel este nevoie de pasaport, valabil 6 luni, de la data intoarcerii in tara.

Pentru o rezervare ferma, este nevoie de un avans de 150 euro/pers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *