Serbarile lui Prometeu in Grecia

Serbarile lui Prometeu in Grecia

Mergem din nou in Grecia in iunie 2024. unde vom descoperi locuri faine si peisaje de poveste. Hai si cu noi sa ne bucuram de mancare traditionala greceasca, de muzica si dans, de plajele nesfarsite. Vezi mai jos ce am pregatit!

Care este itinerariul pentru Grecia?

Ziua 1 – 29 iunie 2024

Cu bagajele facute si o foarte mare pofta de viata si multa voie buna, plecam din Slatina la ora 04:30 pe ruta Slatina – Craiova-Vidin – Sofia – Kulata – Paralia Katerini (apropximativ 675 km) Drumul cu autocarul dureaza aproximativ 12 ore cu tot cu pauze si poate varia in functie de trafic si de timpul de asteptare la punctul de trecere a frontierei, atat in prima cat si in ultima zi. Sosire dupa amiaza la Hotel Konstantin 3*, Paralia Katerini.

Ziua 2 – 30 iunie 2024. Mic dejun. Timp liber pentru plaja si relaxare

Ziua 3 – 1 iulie 2024.

Mic dejun. Timp liber sau optional putem merge intr -o excursie de 1 zi la Meteorele Greciei. Formatiunile stancoase Meteora au fost declarate monument din patrimoniul mondial UNESCO și regiunea mai larga face parte din rețeaua ecologica europeana NATURA 2000, deoarece dispune de specii rare de flora și fauna. Este o magnifica formațiune geologica neobișnuita, alcatuita din mai multe stanci, aflata in apropierea micului oraș Kalambaka din regiunea Thessalia. Pe varful acestor stanci sunt construite manastirile in care calugarii viețuiesc ca eremiți de mai bine de 600 de ani. Manastirile sunt impodobite cu picturi murale și obiecte ale artei bizantine. Vederea de pe varful stancilor iți taie pur și simplu respirația. Retur spre hotel. Timp liber. Tarfiul acestei excursii optionale este de 30 euro/pers.

Ziua 4 – 2 iulie 2024

Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau alte activitati. Excursie optionala Clipele albastre. Croaziera in Marea Egee, unde veti admira si veti putea face baie in apa de culoare turcoaza si va veti bucura de plaje salbatice. Tariful este de 60 euro/pers. Include croaziera si masa de pranz.

Ziua 5 – 3 iulie 2024. Mic dejun. Timp liber pentru plaja si relaxare.

Ziua 6 – 4 iulie 2024. Mic dejun. Timp liber pentru plaja si relaxare.

Ziua 7 – 5 iulie 2024

Mic dejun. Excursia Bonus! Vom merge la Serbarile lui Prometeu in satul Litochoro. Reinvierea procesiunii grecești antice prin evenimentele dramei prometeice și incendiul prometeic care au fost piatra de temelie asupra lumii și cultura greacesti.

Ziua 8 – 6 iulie 2024

Mic dejun. Dupa micul dejun, ne luam ramas bun de la Grecia si ne indreptam spre Romania pe acelasi traseu. Sosire in jurul orei 22.00-23:00 in functie de formalitatile vamale si de trafic.

Cat costa?
• 405 EURO/pers

Servicii incluse:

  • Transport cu autocarul;
  • Insotior din partea agentiei;
  • 7 nopti de cazare cu mic dejun si la Hotel Konstantin 3*, Paralia Katerini.
  • Excursie la Litochoro la Serbarile lui Prometeu;
  • Taxa de statiune.
  • Imbarcari gratuite: Slatina, Caracal, Craiova• Zilele in care excursiile optionale au loc pot fi modificate, de catre ghidul local, in functie de starea vremii sau de disponibilitate la vapor.

Servicii neincluse:

  • Asigurare medicala si storno;
  • Supliment camera single 140 euro/pers ( in limita disponibilitatilor)
  • Excursiile optionale: 1 zi la Meteora – 30euro/pers; Croaziera Clipele Albastre -60 euro/pers (include croaziera si pranzul)

Conditii de plata:
Pentru confirmarea rezervarii, se face cu un avans de 125 euro/pers la inscriere.
A doua rata de 140 euro pana pe 15.05.2024
Ultima rata de 140 euro pana 10.06.2024
In cazul neparticiparii, banii se returneaza doar daca aduceti inlocuitor!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *