Despre noi

Bună,

Mă numesc Ana – Maria Nedelcu și dețin agenția de turism Andyada N&D Tours. Prin ceea ce fac vreau să te duc în locuri în care nu ai mai fost și să-ți arăt lucruri pe care nu le-ai mai văzut din România.

 

Povestea mea

Pasiunea mea pentru călătorii a început încă din timpul facultății. Am terminat Facultatea de Geografie turism din cadrul Universității Babeş-Bolyai din Cluj. În tot acest timp am văzut peste 25 de țări și vreau ca tu să experimentezi și să vezi acele lucruri frumoase și minunate pe care le-am trăit și eu.

Cum a apărut Andyada N&D Tours

Am vrut să împart cu tot mai mulți oameni pasiunea mea pentru călătorii și să cultiv curiozitatea de a descoperii locuri cunoscute. Astfel, în 2013 am pus bazele firmei mele Andyada N&D Tours.

Inițial, am început prin a oferi bilete de avion și de a trimite în sejururi persoane curioase, cu spirit de aventură și care doresc să se deconecteze de la rutina vieții cotidiene.

Totuși, nu mi s-a părut suficient și am continuat să-mi duc misiunea mai departe. Astfel, în 2016 am achiziționat primele mele microbuze și am început să ofer excursii în România, cu plecare din Craiova și Slatina, pe care le-am ghidat și le ghidez personal.

De ce ai alege un tur ghidat?

De câte ori nu te-ai dus într-un loc, ai făcut câteva poze pentru facebook sau instagram și ai plecat fără să cunoști povestea locului? Sigur ai văzut tot ce se poate vedea și afla la el?

Ei bine, eu sunt aici pentru a îți oferi cele mai frumoase experiențe de călătorie în care îți voi arăta și spune cele mai interesante lucruri despre locurile pe care le vei vizita.

Pentru a beneficia din plin de o anumită experiență, excursiile mele sunt organizate în jurul unei tematici specifice. În plus, ca totul să fie interesant și distractiv, mă voi asigura să includ în program anumite activități speciale și surprize.

Așadar, te invit acum să te uiți peste calendarul meu de excursii și să-ți alegi următoarea destinație.

Alte servicii

Pe lângă ce am menționat mai sus, mai pot să ofer și serviciul de:

  • Transport persoane
  • Vânzare bilete de avion
  • Transfer aeroport tur-retur
  • Ghidaj pentru tururi private